Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
14/09/2017 |
Data da última atualização: |
14/09/2017 |
Autoria: |
LOOSLI, J. K.; HARRIS, L. E. |
Título: |
Methionine increases the value of urea for lambs. |
Ano de publicação: |
1945 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Animal Science, v. 4, n. 4, p. 435-437, Nov. 1945. |
DOI: |
10.2527/jas1945.44435x |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A study is reported in which protein synthesized from urea in the rumen of lambs is greatly enhanced by the addition of methionine. |
Thesaurus Nal: |
Animal feeding; Methionine; Protein synthesis; Sheep; Urea. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00674naa a2200205 a 4500 001 2075559 005 2017-09-14 008 1945 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.2527/jas1945.44435x$2DOI 100 1 $aLOOSLI, J. K. 245 $aMethionine increases the value of urea for lambs. 260 $c1945 520 $aA study is reported in which protein synthesized from urea in the rumen of lambs is greatly enhanced by the addition of methionine. 650 $aAnimal feeding 650 $aMethionine 650 $aProtein synthesis 650 $aSheep 650 $aUrea 700 1 $aHARRIS, L. E. 773 $tJournal of Animal Science$gv. 4, n. 4, p. 435-437, Nov. 1945.
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |